Vi skapar unika
fastigheter
och projekt där stolthet föds

Vad är viktigast för kunden? Hur passar byggnaden in i miljön runt omkring? Hur uppnår vi långa, stabila och nära relationer till våra samarbetspartners? Dessa frågor är alltid närvarande i vårt arbete.

 

Sedan starten 2010 har Prepart skapat mängder av fastigheter i Karlstad, allt från personliga bostäder till kommersiella projekt, både genom nyproduktion och ombyggnad. Idag är vi en spännande och pålitlig fastighetsutvecklare som alltid strävar efter att skapa unika byggnader som inte bara bostadsköparna, utan hela Karlstad, kan vara stolta över.

En flexibel och nära partner

Oavsett om du köper en bostad av oss eller om du är en av våra samarbetspartners finns vi alltid nära till hands. Vi brinner för att skapa unika och trygga boenden i Karlstad och även om vi kan genomföra projekt utanför vår hemstad är det här vi vill fortsätta att verka och ha vår kärnverksamhet. På så sätt kan vi, förutom att bidra till att utveckla Karlstad som stad, hjälpa dig som kund eller partner på ett både snabbare och smidigare sätt. Oavsett tid och vad du än behöver hjälp med försöker vi alltid att lösa problemet.

 

Affärsidé

Prepart Projekt ska vara en god och kompetent partner inom fastighetsutveckling av både bostäder och kommersiella projekt.

Vision

Med ett stort engagemang och en stor vilja att skapa unika byggnader ska vi bidra till bättre boendemiljöer i Karlstad. Vi ska vara i framkant och bygga bostäder som hela Karlstad kan vara stolta över.

Mission

Prepart Projekt finns för att tillhandahålla hållbara bostäder och lokaler som bidrar till att långsiktigt utveckla Karlstad som stad.